lauantai 19. lokakuuta 2013

Keittiön Kappa

Ompelu on oikein kivaa kun tietää mitä tekee. Harvemmin ompelukonetta tuloo käytettyä, ei ole ollut mitään mitä ommella. Nyt päätin vaihtaa keittiön verhon, sillä edellinen on roikkunut ikkunassa jo vuoden tai kaksi.
Kirpputorilta on joskus tarttunut mukaan harmaanvärinen tukeva kangas. Niinpä lauantain tylsyyttä sain purkaa johonkin konkreettiseen.

Sitten kun sain verhon valmiiksi ja ripustin sen nipsuilla kiinni... se oli liian lyhyt. Noin 10cm jäi uupumaan molemmissa reunoissa. Koko homma meni melkeen puihin kunnes päättäväisesti vain jatkoin 30 cm palalla verhoa. Näetkö liitoskohdan? :) Onneksi sain sen jotenkuten piiloon.

Hah, olis varmaan pitäny silittää verho ennen kuvaamista :)


Tämän jälkeen aloin miettimään, että verhoa voisi tuunata vielä. Kun aikaa jää villapaidan valmistuttua, niin pitsireuna olisi tälle verholle hyvä kaveri. Ehkä virkkaan, ehkä en. Sen näkee sitten.

Eilen vaihdoin myös ensimmäistä kertaa farkkuihin uuden vetoketjun. Aika hyvin onnistui, vaikka välillä piti purkaaa ja tehdä uusiksi. Meinasin ommella farkut umpeen, amatööri kun olen :) Jostakin silti pitää aina alottaa. Nyt on siis taas yksi uusi asia opeteltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti