perjantai 28. joulukuuta 2012

Välipäivät

Joulu tuli ja meni ihan yhtä nopeaa. Odotellaan uuttavuotta innolla, mulla alkaa loma tammikuussa ja silloin olis tarkoitus tehdä asioita joita ei jaksa/ehdi/viitsi hommailla. Kuten siivoaminen.

Tänään aloitin kyllä jo siivoamisen. Heitin rikkinäisiä vaatteita ja tavaroita roskiin. Olen aikanaan säästänyt tavaraa ajatuksella "mä teen tästä vielä joskus jotaki" ...ei tule ikinä toteutumaan, heh.

Tässä vielä viimeiset nopeat joululahjat joita tein

Mustaa 7-veljestä + joku 7-veljestä kirjava lanka
Mustaa 7-veljestä + Nalle luontopolku
Rose Mohair + Finla 600s puuvillalankaa

Mustaa 7-veljestä + Nalle luontopolkua

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Kasvot


Vihdoin valmis. Akryylimaalit loppui kesken ja työ antoi odottaa itseään muutaman viikon. Kuvassa Dimmu Borgirin laulaja Shagrath. En oo ikänä näin isoa taulua maalannut ja kasvojen suhteet meni omasta mielestäni hieman pieleen, mutta komee se on silti... siis se Shagrath!

maanantai 10. joulukuuta 2012

Kuura Kortti


Tavalliselle valkoiselle korttipohjalle liimattu tummansininen röpelöinen paperi. Siihen päälle sininen kartonki jossa on hopeanvärisellä (tiimarista) musteella sipsuteltu reunoille väriä ja lumihiutale leimaisimella painettuja kuvioita. Vielä viimeistelty "hyvää joulua" tarralla. 

Harmaissa kirjekuorissa jouluisia siirtokuvia joita "rapsutetaan" kiinni erilaisiin pintoihin. Tuloo lapsuus mieleen kun silloin mulla oli niitä siirtokuvia paljon. Tuntuu vaan että ovat vähän huonolaatuisia kun reunat alkaa törröttää kun on ollut päivän pöydällä.



Samanlainen kortti valkoiselle kartongille.

maanantai 3. joulukuuta 2012

Retroilua


Virkki virkkauslankaa. Tätä tuskin enää valmistetaan, löytyi pari vuotta sitten kun kävin yksissä penkojaisissa. 15 markkaa on ollut hinta aikanaan. Kaksi kerää mulla on ja niistä tulee ihana Lemmikki pitsiliina.