keskiviikko 29. elokuuta 2012

sorbet huivi




Ainaoikein huivi Novitan Sorbet langasta. Se on niin ihanan pehmeää! Sorbettia ei oo muuten hetkeen näkynyt kaupoissa. Mulla on tapa ostaa kausi lankoja valmiiksi vaikka en vielä tiedä mitä sellaisesta tekisin. Yleensä just kaikki ihanimmat uutuuslangat eivät ole pysyviä vaan häviävät myynnistä vuoden sisällä. Mä tykkäsin itse Novitan Palmasta. Sekin oli ihanan pehmeää lankaa.

tiistai 28. elokuuta 2012

Psykedeeliset pitsisukat



Ihanan kirjavat pitsineulesukat Opalin kunterbunt sukkalangalla. Ensimmäistä kertaa neuloin sukat jotka alkoivat varpaista ja päättyivät varteen. Vähän hankala tuo tiimalasikantapää, näkeekin reikäisestä käsialasta että ekakertalainen on ollut asialla. Mutta tuo lanka oli niin namia. Ohje Novitan sukkalehdestä.

lauantai 25. elokuuta 2012

Ruotosukat


Rotosukat. Hieman ohjeesta poiketen kokeilin miten Novitan Noki lanka sopii efektilangaksi. Ihan jännä. Ohje Novitan Sukkalehdessä. Siihen on koottu sukkaohjeita Novita lehdistä.

maanantai 13. elokuuta 2012

polvisukat



Nää oli tosi helpot neuloa. Käytin kirpputorilta löytämiä jämälankoja sekä lidlistä ostettua itseraidoittuvaa lankaa. Ohje Novita Kevät 2012.