sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Penkkari Pantteri




Kigurumi tyyppinen puku. Ommeltu siskolle penkkareihin. Edessä neppari kiinnitys. Ylisuuri huppu ja extra väljä istuvuus. Hihojen ja lahkeiden suussa leveät kuminauhat.

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Unohdettuja valokuvia

Mun tietokoneella on tuhansia valokuvia. Jotkut aivan turhia, toiset vaan netistä kopioituja kauniita kuvia. Kuvia pelkistä kivistä, kuvia kissoista. Kuvia festareilta, kuvia baarireissuilta. Kuvia lattiasta, kuvia katosta. "Löysin" kansioiden syövereistä vanhan kuvasarjan jonka olen yli muokannut, mutta niistä tuli kiehtovan kauniita juuri näin.




Kuvissa on Seinäjoen Kyrkösjärvi. Paikka johon syksyisin tykkään mennä olemaan, istumaan ja nuuhkimaan raikkaan kirpeää ilmaa. Pahalla päällä vain olen ollut siitä kun järven sivulta on kaadettu vanhaa hyvää metsää ja alue muutoinkin on myllätty pilalle. Ihmiset sotkee paikkaa mitä oudoimmilla asioilla. Viimesyksynä joku oli hylännyt television metsään. Aikaisempina vuosina siellä näkyi wc pönttö, renkaita, patjoja, akkuja... joku varmaan luulee että se on joku yleinen kaatopaikka.

torstai 12. huhtikuuta 2012

Jotakin taivaallista


Nams. Jos jokin on ihanaa niin hedelmäsalaatti!

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Alvari tuli kotiin

Vihdoinkin sain Alvarez akustisen kitarani takaisin korjauksesta. Vein sen syyskuussa ja minulle sanottiin että he soittavat sitten kun saa hakea kitaran. Noh, aika kului ja oli joulukuu. Päätin käydä paikan päällä katsomassa, ei ollut vielä valmis. Odottelin. Helmikuussa kävin taas paikanpäällä, työ jumitti siinä samassa kohtaa kuin jo joulukuussa. Ja taas odottelin. Nyt Huhtikuussa sitten kyllästyin odotteluun ja soitin sinne korjaajalle. Kysyin onko valmis. Ja mies langanpäässä kysyi että "Milloin se on tänne tuotu?" Sanoin että viime syyskuussa. Hän lupasi soittaa takaisin. Ja n. 10 minuuttia meni ja hän soitti takaisin. Työ jumitti edelleen samassa kohtaa. Sain itsestäni irti ja kysyin "Onko se ihan normaalia että korjaaminen kestää näin kauan?" Hän myönsi että ei. Mä olen huono antamaan palautetta suoraan. Noh. Nyt eilen saatiin Allu takas. Sitä on ollut ikävä, mutta lakkapinta kuivaa edelleen, joten en vielä uskalla sitä rämpyttää.

Alvarez syyskuussa

Alvarez nyt

Pääsiäis kranssi


Tässä pohjalla valmis paju ympyrä johon sitten liimasin kuumaliima pyssyllä pajunoksia samansuuntaisesti.