sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Raitoja

Tällähetkellä projektissa erilaisia raitalapasia langoista, joille en ole keksinyt mitään käyttöä. Näitä ei kyllä montaa jaksa tehdä, loppuu mielenkiinto. Ajatuksena nyt olisi tehdä käsitöitä siskoni joulumyyjäisiin.
Vois tehdä sinne myös muutaman pipon ja kaulahuivin... ehkä.
Tällähetkellä mieleni on avoin erilaisten käsitöiden parissa. Haen nyt inspiraatiota tehdä jotakin todella isoa ja upeaa... en vaan tiedä vielä mitä.

tiistai 12. lokakuuta 2010

3D tähti


Tai voihan se olla vaikka lumihiutale. Ohje täältä.

Valotaulun alku


Tästä sain idean seinäjoen käsityömessuilta. Siellä oli näitä erilaisia paperinaru kransseja, sun muita tauluja. Nyt teen itsekkin samanlaisen, ehkäpä kaksikin. Tässä pohja jonka pingotan puukehyksiin ja takaa kiinnitän paristokäyttöiset jouluvalot työhön. Pienen pienet valot eivät varmastikkaan aiheuta palovaaraa. Paperinarun ostin käsityöliike Näpsäkästä. Paperinaru on kovaa työstää, kun purin vyyhdin keräksi niin sain mukavan rakkulan peukaloon. Auts.

vauvalankaa


Novitan Pretty Baby lankaa, ihanan pehmeää. Näitä pitsisukkia olenkin tehnyt muutaman ennenkin. Ohje Novitan lehdessä Talvi 2007.

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Pinkki

 Tuubihuivi, joka pyöräytetään pari kertaa kaulan ympärille. Pyöröpuikot ja kiva lanka joka ei kutita. Joskus on kiva tehdä jotakin hyvin yksinkertaista kun ei tarvitse seurata ohjeita silmä tarkkana.