maanantai 27. syyskuuta 2010

koulutuksessa

Tuli käytyä koulutuksessa. Oli helppo koulutus, siellä askarreltiin koko aika. Saa soveltaa työelämään sitten joskus. Me työstettiin huopaa, rautalankaa, lankoja... varmaan kaikista erikoisin oli skärppäys.









Kaikista parasta taisi olla tuo huovutus. Värjäsimme myös kool aid juomalla villalankoja. Valkoinen otti parhaiten värit itseensä, kokeilimme myös tummempiin lankoihin värejä. Niin kivaa. Kool aid tuoksui karkeille.

tiistai 21. syyskuuta 2010

sienisyksy


Seinäjoen metsistä kyllä löytyy. Sienestäminen on kivaa :)

Ajattelin sittenkin luopua haarukkapitsi huivista, ei siitä tullut yhtään mitään kun en osaa käyttää koko haarukkaa. Muutenkin liukas lanka on vaikea työstää. Siitä ois tullu vaan tosi ruma rätti...

perjantai 17. syyskuuta 2010

Jotakin hieman omatyylistä


Kaverukset kuivamassa desinfiointi käsittelyn jälkeen. Odottavat maalia pintaan.

kierrätystä


Tämmöiseltä näyttää meikäläisen kädestä kun kierrättää tölkin avaajia. Tämä on vasta alullaan, teen pussukan/käsilaukun johon tulee sisus ja vetoketju ja olkahihna... tai jotakin.

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Novitan uusi lanka

Kävin eilen Citymarketissa. Lankakorissa komeili isoja pehmeän näköisiä palloja. Luulin aluksi niitä huopa palloiksi, mutta se olikin erittäin kaunista mohairlankaa. Kerä oli jalkapallon kokoinen ja väri oli liukuvaa. Nyt kaihertaa kun en sitä heti ostanut, pitää heti työpäivän jälkeen juosta ostamaan kallis lähes 10 euron kerä. Mutta kun se oli niin ihana!!

Tällähetkellä projektissa erittäin epäonnistunut haarukkapitsi huivi. Joskus minäkin epäonnistun totaalisesti, teen kuitenkin työn loppuun vaikka se ei näytä ollenkaan alkuperäiseltä. Epäonnistumisen jälkeen on kiva taas onnistua... huoh.

tiistai 7. syyskuuta 2010

Usvametsä


Raitoja, raitoja, raitoja... Novitan Puro langoilla usva ja metsä. Joten huivi on silloin usvametsä :)
On mielenkiintoista seurata kun raidat muodostuu omilla ehdoillaan. Värit tulevat yllätyksenä ja lopputulos on varmasti uniikki. Perus huivi 1o, 1n ohjeella. Luotu 40 silmukalle. Kaksi kerää molempia värejä. Helppo ja ihana!

keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Kolmiohuivi


Tadaa!! Sain tänään valmiiksi minttumaari huivin. Pingotin sen kylppärin lattialle kuivamaan. Tämän syksyn ensimmäinen pehmeä jouluksi. Pitää aloittaa hyvissä ajoin että kerkiää. Tää oli ihanan helppo huivi, lisää tämmösiä pitää tehä :)

Mitähän sitä sitten seuraavaksi tekis...